סטייק אנטריקוט פסקוביץ ברוטב יין אדום
כשרות:
בשרי
מנות:
6
זמן ההכנה:
40 דק'
דרגת קושי :
קל
שיטות בישול מומלצות לסטייק אנטריקוט:
מחבת
תנור
גריל
הרכיבים
- 4 סטייק אנטריקוט מיושן פסקוביץ' 250 גרם
- 3 כפות שמן זית
- 1 בצל סגול פרוס לרצועות דקות
- 4 שיני שום פרוסות
- 1/2 כוס יין אדום יבש
אופן ההכנה
- מטגנים את השום והבצל בכף שמן זית עד לקבלת גוון זהוב
- מניחים את תערובת הבצל המטוגן בצד ומחזירים את המחבת הריקה לאש לחימום.
- מוסיפים למחבת 2 כפות שמן זית ואת ארבעת הסטייקים, מפלפלים וממליחים את הבשר וצולים
3 דקות מכל צד. - דקה לפני סיום הבישול, מחזירים את הבצל למחבת הסטייקים.
- יוצקים את היין האדום מסביב לסטייקים ומביאים לרתיחה של 2 דקות.
ומגישים
הטיפ שלנו
* בשר איכותי ורך (פילה, אנטריקוט סטייק עין ,סינטה) מומלץ לאכול במידת עשייה בינונית M כך עסיסיות הבשר נשמרת
שתף, הדפס או הורד מסמך