foodie moodie ()

סטייק אנטריקוט פסקוביץ ברוטב יין אדום

כשרות: בשרי
מנות: 6
זמן ההכנה: 40 דק'
דרגת קושי : קל

שיטות בישול מומלצות לסטייק אנטריקוט:

מחבת
תנור
גריל

הרכיבים

  • 4 סטייק אנטריקוט מיושן פסקוביץ' 250 גרם
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 בצל סגול פרוס לרצועות דקות
  • 4 שיני שום פרוסות 
  • 1/2 כוס יין אדום יבש

אופן ההכנה

  1. מטגנים את השום והבצל בכף שמן זית עד לקבלת גוון זהוב
  2. מניחים את תערובת הבצל המטוגן בצד ומחזירים את המחבת הריקה לאש לחימום.
  3. מוסיפים למחבת 2 כפות שמן זית ואת ארבעת הסטייקים, מפלפלים וממליחים את הבשר וצולים
    3 דקות מכל צד.
  4. דקה לפני סיום הבישול, מחזירים את הבצל למחבת הסטייקים.
  5. יוצקים את היין האדום מסביב לסטייקים ומביאים לרתיחה של 2 דקות.

ומגישים

הטיפ שלנו

* בשר איכותי ורך (פילה, אנטריקוט סטייק עין ,סינטה) מומלץ לאכול במידת עשייה בינונית M כך עסיסיות הבשר נשמרת

הכנתם? שתפו ותייגו אותנו באינסטגרם paskovich_food@

הצהרת נגישות