חזה בקר עם פלפלים צבעוניים
כשרות:
בשרי
מנות:
4
זמן ההכנה:
40
דרגת קושי :
בנוני
שיטות בישול מומלצות:
מחבת
הרכיבים
- 600 גרם בריסקט חזה בקר בשר מספר 3 פסקוביץ'
- 1 כוס גזר גמדי פסקוביץ'
- 3 פלפלים אדומים פרוסים לרצועות
- 3 פלפלים צהובים פרוסים לרצועות
- 2 בצל ירוק קצוץ
- 1 בצל פרוס לרצועות
- 1 שן שום קצוצה
- 1 כף גדושה דבש
- 1 כפית רוטב סויה
- 1 כפית קורנפלור
- 1 כפית אבקת מרק
- 1/2 כפית סודה לשתיה
- 1/4 כפית פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
- בסכין פורסים את הבריסקט לרצועות דקות של כ- 2 ס"מ.
- מערבבים בקערה את רצועות הבקר עם הקורנפלור, הסודה לשתיה והסויה ומשרים לחצי שעה.
- במחבת רותחת צורבים את הבשר משני הצדדים עד להזהבה קלה ומצננים בצד.
- מטגנים את הבצל והשום, מוסיפים את הפלפלים ומקפיצים כ-5 דקות, מוסיפים את הגזר הגמדי ומקפיצים עוד מספר דקות.
- מתבלים בבצל ירוק, דבש, אבקת מרק ופלפל שחור, מערבבים היטב ומוסיפים את רצועות הבקר ומוסיפים לערבב כ-2 דקות.
הטיפ שלנו
מומלץ להגיש לצד אורז לבן
שתף, הדפס או הורד מסמך