Quality Control
בקרת איכות
בקרת איכות
בדיקות מעבדה וליווי מומחים
חברת פסקוביץ' מקפידה לבצע בדיקות מעבדה במעבדות המאושרות הן על ידי משרד הבריאות בישראל והן על ידי האיחוד האירופאי. כל המוצרים עוברים תהליך בדיקה קפדני הנדרש על ידי משרד הבריאות, משרד החקלאות והשירות הווטרינרי טרום הגעת המכולות לארץ והם מקבלים את האישורים הנדרשים טרום שיווקם.
את הירקות והפירות מלווה צוות אגרונומים בכל שלבי הייצור החל משלב הזריעה, דרך הקטיף, הניקיון ועד שלב חיתוך וההקפאה. צוות האגרונומים בודק כי הירקות והפירות יטופלו נכון במהלך צמיחתם ומוודא כי לא נותרו שאריות של חומרי הדברה.
כל מוצרי חברת פסקוביץ' עוברים תהליך הקפאה בטכנולוגיית IQF – Individual Quick Frozen על מנת לשמור על הערכים התזונתיים, הטעמים והמרקמים בצורה האופטימאלית.
במרכז הלוגיסטי ובמפעל האריזה של פסקוביץ' יש השגחה צמודה של וטרינר מפקח בהתאם לדרישת משרד הבריאות ומשרד החקלאות, המלווה את הגעת המוצרים למחסנים ואת הפצת המוצרים לנקודות המכירה.
כל המוצרים עומדים בכללי הפיקוח המחמירים של ארגון "התג הירוק", תחת ההנחיות המקצועיות של מומחי התג הירוק.
שרשרת אספקה
חברת פסקוביץ' מקפידה על תהליך שרשרת האספקה בהובלה, קירור ואחסנה בטמפרטורה של 18°- עם בקרת קירור בטכנולוגיות מתקדמות. זה מתחיל בייצור המוצרים במפעלים שמקפידים על תהליך מבוקר לשמירת הטמפרטורה הנדרשת, בהמשך, המכולות עוברות ניטור טמפרטורה, האחסון מתבצע בתנאי הקירור הנדרשים ועד הובלה בקירור בטמפרטורה מבוקרת למקררי הלקוחות בנקודות המכירה.
בחירת הספקים
חברת פסקוביץ' מקפידה לעבוד מול ספקים ומפעלים המאושרים על ידי משרד הבריאות ומשרד החקלאות הישראליים, כל המפעלים הם בעלי אישור ייצוא לאירופה ולארצות הברית.