צ'יפס בטטה זיגזג ברוטב גבינות
כשרות:
חלבי
מנות:
4
זמן ההכנה:
15 דקות
דרגת קושי :
קל
שיטות בישול מומלצות:
מחבת
תנור
הרכיבים
- 1 שקית צ'יפס בטטה זיגזג פסקוביץ'
- 150 גרם גבינת צ'דר או גאודה או שילוב של שתיהן
- 150 גרם גבינה צהובה
- 30 גרם חמאה
- 1/2 כוס חלב
- 2 כפות קמח
אופן ההכנה
- מכינים את צ'יפס הבטטה זיגזג בתנור על פי ההוראות, או מטגנים בשמן עמוק במחבת ומוציאים לנייר סופג.
- בסיר רחב ממיסים את החמאה, מוסיפים את הקמח ומערבבים, מוסיפים את החלב ומערבבים שוב עד לקבלת מרקם אחיד.
- מוסיפים את הגבינות וממשיכים לערבב עד לקבלת רוטב סמיך ועשיר, שופכים את הרוטב על הצ'יפס ומגישים.
הטיפ שלנו
אפשר לשלב גם פרמז'ן בגבינות
שתף, הדפס או הורד מסמך