foodie moodie ()

צ'יפס בטטה זיגזג ברוטב גבינות

כשרות: חלבי
מנות: 4
זמן ההכנה: 15 דקות
דרגת קושי : קל

שיטות בישול מומלצות:

מחבת
תנור

הרכיבים

 

  • 1 שקית צ'יפס בטטה זיגזג פסקוביץ'
  • 150 גרם גבינת צ'דר או גאודה או שילוב של שתיהן
  • 150 גרם גבינה צהובה
  • 30 גרם חמאה
  • 1/2 כוס חלב
  • 2 כפות קמח

 

אופן ההכנה

  1. מכינים את צ'יפס הבטטה זיגזג בתנור על פי ההוראות, או מטגנים בשמן עמוק במחבת ומוציאים לנייר סופג.
  2. בסיר רחב ממיסים את החמאה, מוסיפים את הקמח ומערבבים, מוסיפים את החלב ומערבבים שוב עד לקבלת מרקם אחיד.
  3. מוסיפים את הגבינות וממשיכים לערבב עד לקבלת רוטב סמיך ועשיר, שופכים את הרוטב על הצ'יפס ומגישים.

הטיפ שלנו

אפשר לשלב גם פרמז'ן בגבינות

הכנתם? שתפו ותייגו אותנו באינסטגרם paskovich_food@

הצהרת נגישות