foodie moodie ()

תבשיל פילה טונה בהירה על מצע כרישה ובצל ירוק

כשרות: פרווה
מנות: 4
זמן ההכנה: 40 דק'
דרגת קושי : קל

שיטות בישול מומלצות:

מחבת
תנור
גריל
פלאנצ'ה

הרכיבים

  • 4 יחידות נתחי טונה בהירה של פסקוביץ'
  • מעט קמח לציפוי הדג
  • 2 יחידות קרישה
  • 2 יחידות פלפל אדום
  • 1 צרור שמיר
  • 1 צרור בצל ירוק
  • 7 שיני שום
  • שמן זית לטיגון הדג והירקות
  • שמן שומשום
  • רוטב סויה
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה

  1. מחממים שמן זית במחבת
  2. מתבלים את הדג במלח ופלפל
  3. מקמחים את פילה הטונה
  4. מטגנים קלות את פילה הטונה לצבע זהוב, ללא טיגון מלא
  5. מעבירים את הדג לכלי חסין אש ושומרים במקום חם
  6. פורסים את שיני השום ומאדים את השום במחבת
  7. חותכים את הפלפל האדום לקוביות ומוסיפים למחבת
  8. פורסים את הכרישה לרצועות ומוסיפים למחבת
  9. מתבלים במלח גס ופלפל שחור גרוס
  10. פורסים את הבצל הירוק לטבעות, מכבים את האש ומפזרים את הבצל הירוק

הצעת הגשה

מניחים על על הצלחת כף כרישה, מעליה את פילה הטונה הבהירה, מטפטפים שמן שומשום ורוטב סויה.
מקשטים בשמיר קצוץ ופלפל אדום קצוץ

הטיפ שלנו

מומלץ להגיש עם פירה בטטה ותפוחי אדמה

הכנתם? שתפו ותייגו אותנו באינסטגרם paskovich_food@

הצהרת נגישות