פתיתים עם תירס
כשרות:
פרווה
מנות:
8
זמן ההכנה:
20 דקות
דרגת קושי :
קל
שיטות בישול מומלצות:
מחבת
תנור
הרכיבים
- 1 חבילת תירס קפוא של פסקוביץ
- 1 בצל גדול שמן זית לטיגון
- תבלינים – לפי הטעם (ההמלצה שלנו: מלח, פלפל ופפריקה מתוקה)
אופן ההכנה
- קוצצים את הבצל ומטגנים אותו עם השמן זית במחברת עד להזהבה.
- מוסיפים את הפתיתים ומטגנים עוד חמש דק עד להזהבה קלה של הפתיתים.
- מוסיפים את התירס ומטגנים עוד כשלוש דקות תוך כדי ערבוב עם כף עץ.
- מתבלים לפי הטעם.
- מוסיפים ליטר של מים רותחים ומבשלים 5 דקות נוספות, במהלך הבישול מערבבים בהתמדה בכדי שהפתיתים לא יידבקו אחד לשני.
- מפסיקים לערבב, מכסים את הסיר, מורידים להבה ונותנים לפתיתים עוד 5 דקות.
- מורידים את הסיר מהאש אך לא פותחים אותו למשך חמש דק' נוספות.
- מערבבים היטב ומגישים.
הטיפ שלנו
מפשירים את גרעיני התירס לפני במסננת לצמצום הנוזלים
שתף, הדפס או הורד מסמך