foodie moodie ()

ריבת תות שדה

כשרות: פרווה
מנות: 10
זמן ההכנה: 90
דרגת קושי : קל

שיטות בישול מומלצות:

מחבת
אפייה

הרכיבים

  • 4 כוסות תות שדה פסקוביץ'
  • 3 כוסות סוכר
  • 2 כפות מיץ לימון מלימון טרי

אופן ההכנה

  1. משרים את התותים בקערה עם כוס סוכר מפוזרת עליהם למשך לילה.
  2. מעבירים את התותים, הסוכר והנוזלים שניגרו מההשריה לסיר, מוסיפים 2 כוסות סוכר ומביאים לרתיחה, תוך ערבוב אחת לכמה דקות.
  3. מוסיפים את הלימון ומנמיכים לאש בינונית למשך שעה, מערבבים מדי פעם.
  4. אם נותרו נוזלים רבים, או שהתותים לא רכים מספיק ניתן לבשל עוד כחצי שעה עד שעה.
  5. מורידים מהאש, מצננים וטוחנים במעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק.

הצעת הגשה

למרוח על לחם קלוי בליווי חמאה

 

הטיפ שלנו

המרקם הריבה תלוי בכם! אוהבים חתיכות פרי? מעכו עם מועך פירה או מזלג את הריבה לאחר הבישול

אוהבים מרקם חלק יותר? אפשר לטחון את הריבה במעבד מזון או בבלנדר מוט 

הכנתם? שתפו ותייגו אותנו באינסטגרם paskovich_food@

הצהרת נגישות