אורז צהוב עם פול
כשרות:
פרווה
מנות:
10
זמן ההכנה:
60 דקות
דרגת קושי :
קל
שיטות בישול מומלצות:
מחבת
קדרה
הרכיבים
- 1 שקית פול ירוק פסקוביץ'
- 3 כוסות אורז בסמטי
- 1/2 ראש שום כתוש
- 1.5 כפות כמון
- 1 כף כורכום
- 1.5 כפיות מלח
- 1/2 כפית פלפל
אופן ההכנה
- מבשלים את הפול בהתאם להוראות על האריזה, מסננים ושומרים ממי הבישול בצד.
- מחממים בסיר שמן, מטגנים את השום עד להזהבה.
- מוסיפים למחבת את הפול ומטגנים שנית עד להזהבה.
- מוסיפים לסיר את האורז והתבלינים ומערבבים.
- מוסיפים לסיר 6 ו-3/4 כוסות מהמים שאיתם בישלנו את הפול. מערבבים על להבה בינונית ומכסים את הסיר ל-25 דקות בישול.
הצעת הגשה
אפשר להוסיף כוסברה או פטרוזיליה קצוצה מעל
הטיפ שלנו
גרדו מעל בולגרית, או גבינה טבעונית לשידרוג
שתף, הדפס או הורד מסמך