foodie moodie ()

סטייק סלמון דל מר עם ריבת בצל

כשרות: חלבי
מנות: 4
זמן ההכנה: 60
דרגת קושי : קל

שיטות בישול מומלצות:

מחבת
תנור
גריל
פלאנצ'ה

הרכיבים

  • 4 סטייק סלמון דל מר פסקוביץ'
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח, פלפל שחור גרוס
  • 5 בצלים סגולים קלופים ופרוסים דק
  • 50 גרם חמאה
  • 3/4 כוס חומץ בן יין אדום
  • 50 מ"ל רכז רימונים
  • 50 מ"ל יין אדום

אופן ההכנה

  1. מורחים את סטייק הסלמון דל מר בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
  2. מחממים מחבת יציקה על אש בינונית וממיסים את החמאה.
  3. מוסיפים את הבצל ומטגנים כ-5 דקות.
  4. מוסיפים את החומץ, רכז רימונים ויין אדום ומביאים לרתיחה.
  5. ממשיכים בישול עד צמצום מוחלט של הנוזלים ( בערך 10 דקות).
  6. מחממים מחבת טפלון וצולים את הסטייקים 4 דקות על כל צד.

הצעת הגשה

להגיש את הדג ומעליו 2 כפות מרמלדת בצל ומבחר ירקות אנטיפסטי צלויים.

הכנתם? שתפו ותייגו אותנו באינסטגרם paskovich_food@

הצהרת נגישות