סטייק סלמון דל מר עם ריבת בצל
כשרות:
חלבי
מנות:
4
זמן ההכנה:
60
דרגת קושי :
קל
שיטות בישול מומלצות:
מחבת
תנור
גריל
פלאנצ'ה
הרכיבים
- 4 סטייק סלמון דל מר פסקוביץ'
- 2 כפות שמן זית
- מלח, פלפל שחור גרוס
- 5 בצלים סגולים קלופים ופרוסים דק
- 50 גרם חמאה
- 3/4 כוס חומץ בן יין אדום
- 50 מ"ל רכז רימונים
- 50 מ"ל יין אדום
אופן ההכנה
- מורחים את סטייק הסלמון דל מר בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
- מחממים מחבת יציקה על אש בינונית וממיסים את החמאה.
- מוסיפים את הבצל ומטגנים כ-5 דקות.
- מוסיפים את החומץ, רכז רימונים ויין אדום ומביאים לרתיחה.
- ממשיכים בישול עד צמצום מוחלט של הנוזלים ( בערך 10 דקות).
- מחממים מחבת טפלון וצולים את הסטייקים 4 דקות על כל צד.
הצעת הגשה
להגיש את הדג ומעליו 2 כפות מרמלדת בצל ומבחר ירקות אנטיפסטי צלויים.
שתף, הדפס או הורד מסמך