foodie moodie ()

פילה ברבוניה מעל מצע עגבניות ופלפלים

כשרות: חלבי
מנות: 4
זמן ההכנה: 60 דק'
דרגת קושי : קל

שיטות בישול מומלצות:

מחבת
תנור
גריל

הרכיבים

  • 2 חבילות פילה ברבוניה פסקוביץ
  • מיץ מחצי לימון
  • מלח, פלפל שחור גרוס
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 כוס קמח תירס (פולנטה)
  • סלסת עגבניות ופלפלים
  • 2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות
  • 2 פלפלים צהובים חתוכים לקוביות קטנות
  • 1/2 פלפל חריף קצוץ דק
  • 1 שן שום קטנה קצוצה
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפיות חומץ בן יין לבן
  • 1/4 כפית מלח
  • קורט סוכר
  • קורט פלפל שחור
  • 1/4 כוס כוסברה קצוצה

אופן ההכנה

  1. סוחטים מיץ מחצי לימון על הברבוניות ומניחים על גבי מסננת.
  2. מחממים מחבת, קולים את קמח התירס למשך דקה ומניחים בקערה, אליה מוסיפים את הברבוניות ומצפים אותן מכל הצדדים.
  3.  מערבבים בקערה את כל מרכיבי הסלסה, ומניחים בצד.
  4.  מחממים מחבת עם 1/4 כוס שמן זית עד לרחישת השמן
  5. מטגנים את הברבוניות כדקה מכל צד, ומניחים על נייר סופג לייבוש וספיגת עודפי השמן.

הצעת הגשה

  • מניחים 2 כפות גדושות של סלסה במרכז הצלחת.
  • מניחים 3 פילטים על מצע הסלסה.
  • מזלפים שמן זית סביב הצלחת ועל נתחי הדג.

הכנתם? שתפו ותייגו אותנו באינסטגרם paskovich_food@

הצהרת נגישות