foodie moodie ()

פילה שיבוט פסקוביץ על מצע אספרגוס ופלפלים

כשרות: פרווה
מנות: 2
זמן ההכנה: 30 דק'
דרגת קושי : קל

שיטות בישול מומלצות:

מחבת
תנור
גריל
קדרה

הרכיבים

  • 2 נתחי פילה שיבוט פסקוביץ
  • 1/2 גבעול אספרגוס בינוניים
  • מיץ חצי לימון
  • 1/2 פלפל אדום
  • 1/2 פלפל ירוק או צהוב
  • 2 עגבניות
  • 1 שן שום
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה

  1. סוחטים מיץ לימון על הפילה ומניחים על גבי מסננת.
  2. מחממים מחבת עם 2 כפות שמן זית.
  3. מוספים את השום והפלפלים.
  4. ממשיכים לבשבל עד ריכוך הפלפלים וקבלת ארומת פלפלים.
  5. מתבלים במלח פלפל.
  6. מוסיפים את העגבניות ומבשלים עד להשחמה.
  7. חולטים את האספרגוס ומבשלים במים רותחים כ-4 דקות עם מעט מלח.

הכנתם? שתפו ותייגו אותנו באינסטגרם paskovich_food@

הצהרת נגישות