פילה שיבוט פסקוביץ על מצע אספרגוס ופלפלים
כשרות:
פרווה
מנות:
2
זמן ההכנה:
30 דק'
דרגת קושי :
קל
שיטות בישול מומלצות:
מחבת
תנור
גריל
קדרה
הרכיבים
- 2 נתחי פילה שיבוט פסקוביץ
- 1/2 גבעול אספרגוס בינוניים
- מיץ חצי לימון
- 1/2 פלפל אדום
- 1/2 פלפל ירוק או צהוב
- 2 עגבניות
- 1 שן שום
- מלח
- פלפל שחור
אופן ההכנה
- סוחטים מיץ לימון על הפילה ומניחים על גבי מסננת.
- מחממים מחבת עם 2 כפות שמן זית.
- מוספים את השום והפלפלים.
- ממשיכים לבשבל עד ריכוך הפלפלים וקבלת ארומת פלפלים.
- מתבלים במלח פלפל.
- מוסיפים את העגבניות ומבשלים עד להשחמה.
- חולטים את האספרגוס ומבשלים במים רותחים כ-4 דקות עם מעט מלח.
שתף, הדפס או הורד מסמך