פילה הייק פסקוביץ פיש אנד צ'יפס
כשרות:
פרווה
מנות:
4
זמן ההכנה:
30 דק'
דרגת קושי :
קל
שיטות בישול מומלצות:
מחבת
תנור
הרכיבים
- 4 יח' פילה הייק פסקוביץ מופשר ומסונן
- 1/2 כוס קמח לקימוח הדגים
- 140 גרם קמח מנופה
- 50 גרם קורנפלור
- 1 כפית אבקת אפייה
- 1 ביצה
- 250 מ"ל בירה לבנה
- 1 כפית מלח
אופן ההכנה
- חותכים את הדגים לנתחים, מקמחים ומניחים בצד.
- מערבבים בקערה את הקמח, הקורנפלור, אבקת האפייה והמלח.
- יוצרים גומה במרכז ומוסיפים את הביצה והבירה.
- מערבבים את רכיבים עד קבלת בלילה חלקה וסמיכה.
- מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר בינוני.
- טובלים נתח בבלילה ומכניסים לטיגון עמוק עד קבלת גוון זהוב ופריך.
הצעת הגשה
להגיש עם צ'יפס מטוגן או אפוי בתנור.
שתף, הדפס או הורד מסמך