סטייק סלמון טראוט פסקוביץ ברוטב יין לבן וזעפרן
כשרות:
חלבי
מנות:
4
זמן ההכנה:
60 דק'
דרגת קושי :
קל
שיטות בישול מומלצות:
מחבת
תנור
גריל
פלאנצ'ה
הרכיבים
- 4 סטייק סלמון טראוט פסקוביץ
- 50 גרם חמאה מומסת
- 1 שן שום כתושה
- 1 בצל קצוץ דק
- 1/2 כוס יין לבן
- 1 שמנת מתוקה (250 מ"ל)
- קורט אגוז מוסקט טחון
- מלח
- פלפל שחור
- 1/2 גרם שיערות זעפרן טהור
אופן ההכנה
- מחממים מחבת טפלון עם החמאה.
- מטגנים את סטייק הסלמון טראוט 2 דקות מכל צד ומניחים על צלחת
במקום חמים. - מוסיפים למחבת 50 גרם חמאה נוספים ומטגנים את הבצל והשום עד שהבצל הופך שקוף.
- מוסיפים את היין ומצמצמים עד אידוי מוחלט.
- יוצקים את השמנת ומתבלים במלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט.
- מוסיפים את הזעפרן ומצמצמים את הרוטב עד שמסמיך.
הצעת הגשה
להגיש על צלחת עם רוטב הזעפרן מעל ותפוח אדמה אפוי בנייר כסף.
שתף, הדפס או הורד מסמך