foodie moodie ()

פילה בס לברק פסקוביץ על מצע ירקות אנטיפסטי

כשרות: פרווה
מנות: 2
זמן ההכנה: 40 דק'
דרגת קושי : קל

שיטות בישול מומלצות:

מחבת
תנור
קדרה

הרכיבים

  • 2 נתחי פילה בס לברק פסקוביץ
  • חציל
  • פלפל אדום
  • 2 קישואים
  • 2 עגבניות
  • 2 שיני שום פרוס
  • פטרוזיליה
  • חומץ בלסמי
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה

  1. מחממים מעט שמן זית במחבת לחום בינוני.
  2. מוספים את הירקות למחבת ומתבלים במעט חומץ בלסמי ומוסיפים מלח ופלפל.
  3. מחממים למשך כ 10 דקות עד להשחמת הירקות.
  4. מוסיפים את הפילה ומטגנים עד להסמכה כ-3-4 דקות נוספות.
  5. הופכים את הדג ומטגנים דקה נוספת.

הצעת הגשה

מפזרים מעט מהירקות על צלחת, מוסיפים את הדגים ומפזרים עלי פטרוזיליה.

הכנתם? שתפו ותייגו אותנו באינסטגרם paskovich_food@

הצהרת נגישות